Ako na otvorenie reštaurácie z garáže

Máte doma nevyužitú garáž a hlboko vo svojom vnútri cítite prítomnosť podnikateľského ducha? Poznáme skvelý spôsob, ako podobný priestor v kombinácii so spomenutou vlastnosťou zužitkovať. Je ním otvorenie reštaurácie z garáže.

Otvorenie reštaurácie z garáže

Koncept takejto virtuálnej reštaurácie je v zahraničí úplne bežným javom. Stačí vám k nej totiž len priestor, ktorý sa pretvorí na malú kuchyňu, web a jedno rozvozové auto. Za výhodu takejto reštaurácie možno označiť aj skutočnosť, že nepotrebujete žiadnu veľkú investíciu do priestorov a personálu. S minimálnymi počiatočnými nákladmi tak môžete začať s chuťou podnikať.

rozvoz jedalFoto: V USA to dotiahli do dokonalosti. Môžete si objednať kontajner s vybavenou kuchyňou pre rozvoz jedál
Zdroj: medium.com

Oprášte nevyužité priestory

Síce sme vyššie opisovali predovšetkým otvorenie reštaurácie z garáže, no pokojne môže ísť aj o iné priestory. Na vašu vlastnú vysnívanú prevádzku dokážete využiť napríklad pivnicu alebo neobývanú miestnosť, resp. časť domu. Základom je, aby ste si dané priestory vedeli predstaviť pretvorené.

reštauracia pod zelezničnou traťou
Foto: V Londýne sa pizza vyrába pod železničnou traťou
Zdroj: theguardian.com

Vytvorte si prehľadný web

Ale ani otvorenie reštaurácie z garáže nedosiahnete len tak, lusknutím prsta. Okrem spomínaných priestorov a chuti podnikať budete potrebovať minimálne aplikáciu alebo kvalitný a prehľadný web, prostredníctvom ktorého si budú môcť vaši zákazníci objednávať. Je nesmierne dôležité, aby návštevníci vašej stránky čo najjednoduchšie a najrýchlejšie našli to, čo hľadajú, a dostali to, po čom túžia. Perfektným a nápomocným riešením môže byť online objednávkový systém na rozvoz jedál.

TIP: Príkladom takéhoto systému na rozvoz jedál je univerzálna aplikáciaiKelp POS Mobile DONÁŠKA.Okrem toho, že predstavuje spôsob, ktorým dokážete zvýšiť vaše tržby až o 30 %, sa kvôli nej nemusíte vzdávať ani vášho zabehnutého pokladničného systému. Práve naopak, týmto online objednávkovým systémom na rozvoz jedál viete doplniť už existujúci biznis. Samozrejme, iKelp POS Mobile DONÁŠKA je vhodná aj pre začínajúce reštaurácie.

Zabezpečte rozvoz jedál

Keď už máte vhodné priestory a prepracovaný web, chýba vám len rozvozové auto. V prípade, že nechcete investovať do firemného, alebo by ste neradi používali vaše osobné, môžete si najať vodičov, ktorí budú používať svoje vlastné autá. Pre takúto alternatívu je ideálnym riešením zakúpenie magnetov s logom spoločnosti, ktoré sa dajú jednoducho pripevňovať na vozidlá a aj z nich odnímať.

TIP: S aplikáciou iKelp POS Mobile POSLÍČEK si rozvoz jedál zjednodušíte a zrýchlite. Šoféri si pochvaľujú najmä možnosť zavolať zákazníkovi na jeden klik a tiež rýchlu navigáciu podľa zoznamu rozvážaných objednávok. Táto aplikácia je online prepojená s iKelp POS Mobile DONÁŠKA, a tvorí tak jedno ucelené riešenie manažmentu rozvozu jedál – od zaevidovania objednávky až po jej doručenie zákazníkovi. Je to jedna z mála aplikácií, za ktorú nemusíte platiť vysoké provízie.

Predpoklad na úspech

Bohužiaľ, aj keď dáte prednosť garážovej reštaurácii pred tou klasickou s obsluhou, nevyhnete sa papierovačkám a úradným záležitostiam. Avšak, o všetkom, čo je potrebné na otvorenie reštaurácie, sme vás už v minulosti informovali. To znamená, že momentálne by ste mali mať všetky predpoklady k tomu, aby ste sa stali úspešnými podnikateľmi.

VEDELI STE, ŽE? V zahraničí funguje celosvetová sieť kuchýň pre donášku jedál. Volá sa CloudKitchens a zameriava sa na prenajímanie priestorov pre kuchárov a reštaurácie, ktoré nemajú možnosť vyrábať si donáškové jedlo vo svojich priestoroch. Ako to funguje?
1. CloudKitchens nakúpi a prenajme nehnuteľnosti, ktoré sa nachádzajú napríklad v odľahlých oblastiach alebo nie sú v úplne najlepšom stave.
2. Kuchárom alebo reštauráciám ponúkne za mesačný poplatok aj skladové priestory, aj kuchynské vybavenie.
3. CloudKitchens ponúkajú tiež softvér, vďaka ktorému si budú môcť reštauratéri ľahko vyriešiť administratívu aj s donáškovou službou.
4. Výsledkom tohto kompletného servisu je ušetrenie financií pre reštaurácie a kuchárov, pretože si nemusia prenajímať a zariaďovať vlastné priestory. (Zdroj: forbes.cz)

Write by Author / Vytvorené by
Besteron VISA, MasterCard