Mobilný čašník 3 v 1 ponúka riešenie aj pre menších podnikateľov

Povinnosti súvisiace so systémom eKasa, ako napríklad používanie platobných terminálov a dotykových počítačov či celková evidencia, nie sú pre menších a začínajúcich podnikateľov ničím príjemným. Vyžadujú si totiž nemalú investíciu, ktorá len sporadicky zvykne podliezť 4 cifry. No a vysoliť takýto balík môže pre niekoho, kto už beztak uvoľnil pre svoj nový a rozbiehajúci sa biznis nemalú čiastku, znamenať viac než finančne náročné riešenie. Čo keby sme vám však povedali, že sa to dá všetko zastrešiť omnoho jednoduchšie a predovšetkým lacnejšie?

Plnohodnotné a zároveň efektívne riešenie pre menších a začínajúcich podnikateľov ponúka funkcionalita, ktorú môžeme označiť ako mobilný čašník 3 v 1. Jej hlavnou devízou sú hneď 3 funkcie:

  • mobilná fiškálna tlačiareň eKasa,
  • platobný terminál (prijímanie platieb cez kreditnú kartu alebo mobilný telefón), 
  • mobilný čašník.

Superlacné riešenie so zariadením 3 v 1

Keby sme mali vytiahnuť „čísla z praxe“, mohli by sme (ne)pokojne konštatovať, že v rámci rozbiehania biznisu bude podnikateľ potrebovať približne 600 až 800 eur na kvalitný počítač s dotykovou obrazovkou a zhruba 350 až 550 eur na nevyhnutnú eKasa tlačiareň. Už len týmito dvomi položkami sa dostávame na vyššie spomínané 4 cifry – a to ešte stále nezapočítavame náklady na samotný platobný terminál. Vzhľadom na to, že podobné čísla môžu pre menšie a začínajúce reštauračné zariadenia predstavovať takmer likvidačné výdavky, sa vrátime späť k mobilnému čašníkovi 3 v 1.

Funkcionalita mobilný čašník 3 v 1 ponúka inovatívnym, vynaliezavým, kreatívnym a šetrným podnikateľom superlacné riešenie, ako zastrešiť nielen eKasa tlačiareň s platobným terminálom, ale taktiež samotného mobilného čašníka, teda dotykovú pokladňu. Investícia? Približne 200 až 400 eur za vhodné zariadenie, ktoré v sebe spája registračnú pokladnicu, dotykový displej, platobný terminál, skener čiarových kódov a užitočnú predajnú aplikáciu s napojením na skladové hospodárstvo. V kombinácii s aplikáciou iKelp POS Mobile ide naozaj o efektívne riešenie, vďaka ktorému nemusíte pre „papierový chod“ vášho biznisu prikupovať nič ďalšie.

Vedeli ste, že aplikáciu iKelp POS Mobile môžete prevádzkovať aj na vlastnom mobile? V takomto prípade však musíte mať v sieti aj samotnú fiškálnu tlačiareň. Takéto riešenie je tak o čosi nákladnejšie, než zariadenie 3 v 1.

Pre koho je mobilný čašník 3 v 1 vhodný?

Takýto mobilný čašník 3 v 1 je vhodný skutočne širokej cieľovej skupine, no najvhodnejší je práve do malých kaviarničiek. Tie sú skvelým príkladom nízkonákladového začínajúceho gastrobiznisu, v ktorom je kadencia zadávania údajov nižšia, keďže v nich neexistuje niečo ako obedová špička. V konečnom dôsledku, takúto funkcionalitu ocenia všetci, ktorí chcú pracovať efektívne.

 Mobilný čašník 3 v 1 je teda vhodný pre:

  • menšie reštaurácie a kaviarne,
  • začínajúcich podnikateľov,
  • veľké podniky, 
  • všetkých, ktorí chcú pracovať efektívne.

Ak si chcete pozrieť vo videu, ako taký mobilný čašník funguje, ponúkame vám ukážku:

Ak si chcete sami vyskúšať demo verziu mobilného čašníka, nech sa páči:

VYSKÚŠAŤ DEMO VERZIU

Write by Author / Vytvorené by
Besteron VISA, MasterCard