Keď reštauračný systém, tak jedine s najmodernejšími funkcionalitami

Byť majiteľom či prevádzkovateľom reštaurácie nie je jednoduché. Za touto pozíciou sa skrýva skutočne mnoho driny. Už len bežné kontrolovanie rozpočtu či sledovanie predaja dokáže zabrať doslova večnosť. A to nespomíname ďalšie nevyhnutnosti, ktoré má na starosti „hlava podniku“. Našťastie, všetko vám to môže do značnej miery uľahčiť vhodný reštauračný systém.

V súčasnosti sa tešia najväčšej popularite takzvané cloudové POS systémy. Prečo? Všetky údaje totiž nahrávajú na web. Vďaka tomu môžete mať prístup k vášmu reštauračnému zariadeniu prakticky odkiaľkoľvek. Pri výbere vhodného pokladničného systému pre reštaurácie však buďte prezieraví. Nájdite si taký, ktorý sa bude neustále vyvíjať. Taký, ktorý bude ponúkať tie najmodernejšie funkcionality.

Neuspokojte sa s hocijakým reštauračným systémom

Možno si práve teraz hovoríte, že pre váš podnik nepotrebujete nič extra. S takýmto myslením sa najčastejšie stretávame u začínajúcich podnikateľov. Áno, pravdou je, že pri rozbiehaní biznisu pravdepodobne nevyužijete všetky funkcie, ktoré môže pokrokový reštauračný systém ponúkať. Myslite však na jednu veľmi podstatnú vec. Ak chcete časom rásť a posúvať podnikanie na vyšší level, aj požiadavky na správu podniku sa budú rozširovať. A ruka v ruke s týmto rozširovaním musí ísť aj reštauračný systém, schopný prispôsobiť sa rastúcim nárokom vašej prevádzky, ale aj celkovo doby.

Stavte na iKelp POS Mobile

Pokiaľ by ste sa v počiatkoch svojho podnikania uspokojili s nejakým zastaraným reštauračným systémom, časom by ste ho museli s najväčšou pravdepodobnosťou meniť. Teda pokiaľ by ste chceli napredovať. Preto vám odporúčame za každých okolností staviť na taký, ktorého predstavitelia dbajú na vývoj jeho funkcionalít. Budete mať záruku, že pôjdete s dobou a v budúcnosti nebudete musieť komplikovane prechádzať na iný systém. Výbornou voľbou je napríklad iKelp POS Mobile, ktorého programátori neustále pracujú na inováciách softvéru. Ako objasňuje vývojový manažér: „Naším cieľom je predovšetkým spokojnosť zákazníka. Najväčší dôraz sa kladie na uľahčenie práce používateľom systému a na navyšovanie ich tržieb. Pri vývoji nových funkcionalít uvažujeme aj v rovine, či daná funkcionalita pomôže zákazníkovi rásť.“

Ako vám pomôže reštauračný systém iKelp POS Mobile uspieť?

Nároky prevádzok, ako aj ich hostí a zákazníkov sa zo dňa na deň zvyšujú. Očakáva sa nielen dobré jedlo, ale aj maximálna efektivita na všetkých úrovniach. No a práve s tou pomáha moderný reštauračný systém. Ako napríklad?

Prednosti iKelp POS Mobile

1. Rýchlejšie objednávanie a efektívnejší servis

Jedným z hlavných účelov POS systémov je dať prevádzke možnosť, aby poskytovala zákazníkovi rýchly a efektívny spôsob objednávania. Ak by sme túto požiadavku preniesli konkrétne na iKelp POS Mobile, ten na ňu kladie dôraz hneď niekoľkými funkcionalitami. Najväčšiu pozornosť si však v tomto prípade zaslúžia funkcie Mobilný čašník a Inteligentný stôl. Zatiaľ čo Mobilný čašník zefektívni objednávanie na strane čašníkov, s Inteligentným stolom dôjdu do priamej konfrontácie návštevníci podniku. Prenesiete ním váš podnik priamo do ich mobilu. Prienik oboch funkcionalít však možno badať nielen v rýchlejšom a efektívnejšom objednávaní, ale aj v zážitku hostí. Sú to totiž práve moderné technológie, čo môže pozitívne ovplyvniť ich dojem z návštevy podniku.

2. Rýchle a jednoduché platenie

Popri rýchlejšom objednávaní nemožno opomenúť ani rýchle a jednoduché platenie. Berte na vedomie, že v modernom 21. storočí nechce žiadny zákazník zdĺhavo mávať a vykrikovať na obsluhu v snahe vyžiadať si účtenku a zaplatiť. A so systémom iKelp POS Mobile vám takýto scenár veru nehrozí. Pokiaľ budete využívať funkcie Inteligentného stola, zákazníci dokážu zaplatiť pohodlne cez mobil zo svojho miesta. Nehovoriac o tom, že v prípade potreby môžu zavolať obsluhu mobilom alebo si môžu založiť zákaznícky účet, vďaka ktorému budú motivovaní opakovane sa k vám vracať.

3. Širšia cieľová skupina vďaka online prostrediu

Keď sa rozhodnete naplno využívať možnosti, ktoré ponúka systém iKelp POS Mobile, dokážete prirodzene rozšíriť vašu cieľovú skupinu. Nemusíte sa totiž upínať výhradne na zákazníkov v kamennej prevádzke. Naopak, pozornosť môžete sústrediť aj na online prostredie. S pomocou iKelp POS Mobile dostanete vašu ponuku na web či Facebook, pričom môžete poskytnúť vašim zákazníkom možnosť pohodlného online objednávania s donáškou. Vyhnete sa tak neefektívnemu telefonovaniu objednávajúcich, ktoré zdržuje všetky reštauračné procesy. Tento benefit pocítite napríklad počas obedovej špičky, keď zistíte, že zrazu dokážete vybaviť oveľa viac obedov za rovnaký čas. A logicky sa to odzrkadlí na vyšších tržbách.

Náš tip: Nemáte vlastné auto na rozvoz jedál? Alebo sa vám ťažko získavajú online objednávky? Systém iKelp POS Mobile ponúka efektívne prepojenie s donáškovými portálmi ako Bistro.sk, Foodpanda.sk, Wolt či Bolt, ktoré vám zaistia celú logistiku prostredníctvom vlastnej širokej siete kuriérov a moderných technológií.

4. Dokonalá kontrola podnikania odkiaľkoľvek

Majitelia a prevádzkari reštauračných zariadení často bojujú s nedostatkom voľného času. Najmä v minulosti museli tráviť večery, často aj noci v prevádzke, aby cez počítač kontrolovali celú agendu. Obrovskou výhodou iKelp POS Mobile je, že ide o cloudový systém. Svoje podnikanie tak môžete mať neustále pod drobnohľadom prakticky odkiaľkoľvek. Jediné, čo potrebujete, je prístup na internet a vhodné zariadenie – mobilný telefón, tablet, notebook či počítač. Nemusíte teda tráviť neskoré večerné hodiny osamote v prevádzke. Choďte domov, užite si voľný čas s rodinou a priateľmi a neskôr, napríklad keď uložíte deti do postele, skontrolujte, čo treba. Môžete si overiť či už skladové zásoby, predaj, tržby, počínanie zamestnancov, alebo iné.


Zdroj: iKelp

5. Bufetový systém pre profesionálov

Vlastníte alebo prevádzkujete bufet, food track či iný typ fastfoodu? Potom vás bude dozaista zaujímať, že reštauračný systém iKelp POS Mobile vám dokáže pomôcť s jeho vylepšením. Hlavnú úlohu zohrá v tomto prípade funkcionalita Bufetový systém. Po jej zavedení do prevádzky sa zefektívni celý proces od objednania až po výdaj jedla. Zákazník si objedná pri pokladni alebo pomocou QR kódu, dostane číslo objednávky priamo na účtenke a po zaplatení počká na svojom mieste alebo v ústraní na prípravu jedla. Za ten čas môže sledovať stav svojej objednávky na prevádzkovej obrazovke alebo vo svojom mobile. Keď je objednávka pripravená na vyzdvihnutie, zákazník to ihneď zbadá na spomínanej obrazovke alebo v mobile. Vaša obsluha tak nebude musieť nič vykrikovať ani nikoho volať. Efektívne, profesionálne a hlavne fungujúce! Nehovoriac o tom, že vašich zamestnancov určite poteší v rámci bufetového systému aj takzvaný Kitchen Display System. Pochvaľovať si ho bude najmä personál kuchyne.

6. Spätná väzba od zákazníkov

Svoje podnikanie môžete posunúť na vyššiu úroveň aj tak, že budete počúvať konštruktívnu kritiku zo strany vašich zákazníkov a že si vezmete ich recenzie k srdcu. A presne na to myslí aj iKelp POS Mobile. Keď sa ho rozhodnete používať, dokážete prostredníctvom neho umožniť zákazníkom, aby hodnotili vašu obsluhu alebo vaše jedlá. Získate tak kopu cenných informácií o tom, čo treba zlepšiť. A pokiaľ si vďaka tomu skvalitníte služby, odzrkadlí sa to na vašich tržbách. Vďaka pozitívnym recenziám zas budujete dobré renomé prevádzky a prilákate nových zákazníkov.

hodnotenie obsluhy
Zdroj: iKelp

7. Minimalizovanie chýb a omylov

Medzi ďalšie výhody reštauračného systému iKelp POS Mobile patrí minimalizovanie chýb a omylov zo strany zamestnancov. Na jednej strane sa využívaním systému redukujú bežné chyby zamestnancov (napríklad popletené, zle zapísané, zabudnuté objednávky), na druhej strane samotný systém je tvorený tak, aby obsluha pri jeho používaní čo najmenej chybovala.

„Používateľské rozhranie jednotlivých funkcionalít musí fungovať tak, aby pre obsluhu vznikalo čo najmenšie riziko chýb a omylov. Vzhľadom na to sa musí používateľovi vždy všetko zobrazovať jasne a zrozumiteľne. Vo výsledku to vyzerá tak, že systém iKelp POS Mobile dokážu bez problémov ovládať aj ľudia, ktorí nie sú technicky príliš zdatní,“ prezrádza vývojový manažér iKelpu.

8. Marketing v malíčku

Presne tak, keď ide o benefity iKelp POS Mobile, musíme vyzdvihnúť aj marketingové možnosti, ktoré ponúka. V krátkosti, sú to či už moderné vernostné systémy, alebo rôzne zľavy, kupóny a akcie. Všetky tieto aktivity dokážete pomocou reštauračného systému realizovať, riadiť, kontrolovať, meniť či vyhodnocovať.


Zdroj: iKelp

Zaujímavosť na záver: Vývojári z iKelpu počúvajú spätnú väzbu, návrhy, požiadavky a potreby používateľov systému.

„V rámci vývoja nových funkcionalít zohľadňujeme aj vecné návrhy používateľov nášho systému. Ku každému návrhu však pristupujeme triezvo a vyhodnocujeme, aký prínos bude mať pre reštaurácie a kaviarne. Vždy sa zamýšľame nad tým, či na uspokojenie daného návrhu nebude stačiť využiť to, čo už náš systém ponúka – iKelp POS Mobile je totiž už dnes taký obsiahly, že často ponúka to, čo náš klient žiada, len o tom jednoducho nevie,“ dodáva vývojový manažér iKelpu.

Write by Author / Vytvorené by
Besteron VISA, MasterCard