V čom tkvie tajomstvo úspechu virtuálnych reštaurácií?

Koncept virtuálnych reštaurácií je v zahraničí mimoriadne populárnym spôsobom, ako prevádzkovať svoj vlastný biznis. Niet sa čomu diviť. Keďže na takéto podnikanie nepotrebujete reštauračné priestory ani početný personál, môžete ho rozbehnúť a zároveň prevádzkovať s minimálnymi nákladmi. S priestorom, s rozvozovým autom a so spoľahlivým online objednávkovým systémom môžete smelo vykročiť za svojím snom. Aké ďalšie výhody ale ponúkajú virtuálne reštaurácie? V čom tkvie tajomstvo ich úspechu?

Pod slovným spojením virtuálne reštaurácie rozumieme také prevádzky, ktoré poskytujú svojim zákazníkom výhradne online objednávanie a donášku – čiže bez možnosti posedenia v reštauračných priestoroch.

Vedeli ste, že? Odporúčania a tipy na otvorenie virtuálnej reštaurácie sme vám už ponúkli prostredníctvom jedného z našich minulých článkov. V nasledujúcich riadkoch si však posvietime predovšetkým na vyššie spomínané výhody virtuálnych reštaurácií.

Aké sú výhody virtuálnych reštaurácií?

Na výhody virtuálnych reštaurácií sa môžeme pozrieť z viacerých uhlov pohľadu. Okrem toho, že na ich rozbehnutie nepotrebujete žiadny megalomanský kapitál, sa môžete výraznejšie sústrediť na kvalitu ponúkaných služieb a prípravu jedla. Ako to myslíme?

Nižšie vstupné a prevádzkové náklady

Vrátime sa najprv k vstupnému kapitálu. Skutočnosť, že virtuálna reštaurácia si nevyžaduje žiadne nóbl či vyčačkané priestory, ktoré by uchvátili vašich zákazníkov, hovorí jasnou rečou – ušetrené peniaze. To isté sa dá povedať o personáli. Vo svojej podstate vám stačí kvalitný kuchár, ak ním nie ste priamo vy, a rozvozové auto so šoférom. Samozrejme, na zahodenie by nebol ani človek, ktorý by sa vám staral o papierovačky a iné evidenčné záležitosti. Na druhej strane, prečo platiť ďalšieho zamestnanca, keď sa vám o to môže postarať skladový a objednávkový systém za minimálne mesačné náklady? Každopádne, chceli sme tým povedať, že v porovnaní s klasickými reštauráciami viete skutočne ušetriť na priestoroch a personáli.

donaska do domu, rozvoz jedal

Lepšia sústredenosť na ponúkané služby

Tým, že vám prirodzene nepribúdajú starosti spojené s organizáciou prevádzky či personálom, sa môžete lepšie sústrediť na vami ponúkané služby, akcie a prípravu samotných jedál. Jediné, čo potrebujete skutočne vyšpičkovať a vychytať do poslednej bodky, je váš online objednávkový systém a spôsob rozvážania objednávok. So správne zvoleným softvérom je to však (v porovnaní s riadením celej reštauračnej prevádzky) naozaj malina. Výsledok? Efektívny a rýchlo prosperujúci biznis.

Náš tip:Ideálne riešenie, ktoré dokáže efektívne zastrešiť online objednávanie aj rozvoz objednávok, ponúka softvér iKelp POS Mobile – dokonalý pomocník nielen pre virtuálne reštaurácie.

Výhody virtuálnych reštaurácií v krátkosti

  • Nižšie vstupné a prevádzkové náklady.
  • Riadenie menšieho personálu.
  • Lepšia sústredenosť na ponúkané služby.
  • Príležitosť zlepšiť online objednávkový systém a donášku.
  • Efektívny a rýchlo prosperujúci biznis.
  • Možnosť prevádzky prakticky z akýchkoľvek priestorov pretvorených na kuchyňu. 
  • Trhová dostupnosť softvérových riešení, ktoré dokážu zastrešiť takmer všetky prevádzkové procesy za pár desiatok EUR mesačne.
Write by Author / Vytvorené by
Besteron VISA, MasterCard