Vyše 19 rokov so stovkami úspešných klientov. Prečítajte si biznis rozhovory plné inšpirácií.
 
 
	
        
    
  
  
 
    
    
        
                
        
        
    
        
        
        
        
        
            
                
            
            Prečítajte si inšpiratívny rozhovor s Alžbetou Jambrichovou z Chlieb a láska o podnikaní v gastro sektore.
            arrow_right_altČítať článok 
     
  
    
        
    
        
        
        
        
        
            
                
            
            Peter Kalina, majiteľ troch gastroprevádzok v Bratislave, sa s nami podelil o cenné skúsenosti a postrehy z ich riadenia najmä po technickej stránke.
            arrow_right_altČítať článok 
     
  
    
        
    
        
        
        
        
        
            
                
            
            S konateľom fastfoodu Bombay Express sme sa porozprávali o technológiách, ktoré využívajú v prevádzkach, čím sa uľahčuje život personálu i zákazníkom.
            arrow_right_altČítať článok 
     
  
    
        
    
        
        
        
        
        
            
                
            
            Jakub Vodárek je majiteľom agentúry Vše pro akci a bistra Tož Tacos. Porozprávali sme sa s ním o jeho podnikaní, zákazníkoch, ako aj o systéme iKelp POS Mobile.
            arrow_right_altČítať článok 
     
  
    
        
    
        
        
        
        
        
            
                
            
            Rodinnú pizzeriu Fragolino Ristorante charakterizuje láska k talianskej kuchyni a dobrému vínu. O tom, čo ponúka zákazníkom, sme sa porozprávali s jej majiteľom.
            arrow_right_altČítať článok 
     
  
    
        
    
        
        
        
        
        
            
                
            
            Ako o sebe sami tvrdia, nie sú iba obyčajný street food. Reč je o podniku Butcher's Bits, o ktorom sme sa porozprávali s jeho majiteľom Borisom Halajom.
            arrow_right_altČítať článok 
     
  
    
        
    
        
        
        
        
        
            
                
            
            O gastropodnikaní a vedení reštauračnej prevádzky sme sa porozprávali s majiteľom podniku Hotel u Holubů, pod krídla ktorého spadá aj vlastný pivovar.
            arrow_right_altČítať článok 
     
  
    
        
    
        
        
        
        
        
            
                
            
            Podnikanie nie je vôbec ľahké a je obdivuhodné, keď sa reštauračná prevádzka dokáže držať na tom istom mieste dlhé roky. Takou je aj tá, ktorú vedie Michal Hama.
            arrow_right_altČítať článok 
     
  
    
        
    
        
        
        
        
        
            
                
            
            Vietnamská reštaurácia Sen Viet kladie dôraz na kvalitné jedlo aj dobrý prístup k zákazníkom. O tom, čo je pre ňu typické, sme sa porozprávali s jej majiteľom.
            arrow_right_altČítať článok 
     
  
    
        
    
        
        
        
        
        
            
                
            
            Spoluzakladateľka obľúbených indických reštaurácií Ocean Spice Monika Ježková nám ochotne odpovedala na otázky spojené s jej podnikaním v gastrosegmente.
            arrow_right_altČítať článok 
     
  
    
        
    
        
        
        
        
        
            
                
            
            Porozprávali sme sa s Alexandrom Szakácsom, ktorý pod značkou Bonté úspešne vedie vlastnú pražiareň kávy a reštauračno-kaviarenské zariadenia v 10 slovenských mestách.
            arrow_right_altČítať článok 
     
  
    
        
    
        
        
        
        
        
            
                
            
            Zákazníci chcú dobré služby, výborné jedlo za rozumnú cenu a nečakať dlho. Ako na to?
            arrow_right_altČítať článok 
     
  
    
        
    
        
        
        
        
        
            
                
            
            Starostlivosť o reštauračné zariadenie nie je žiadna prechádzka ružovou záhradou. Tobôž nie, keď je prevádzok viac. Svoje by o tom bezpochyby vedela rozprávať pani Dominika Tvrdoňová, ktorá má na starosti hneď 3 reštauračné zariadenia.
            arrow_right_altČítať článok 
     
  
    
        
    
        
        
        
        
        
            
                
            
            Nájsť kvalitné potraviny v supermarketoch či iných obchodných reťazcoch je porovnateľné s hľadaním ihly v kope sena. Verte či nie, Senica takúto možnosť ponúka.
            arrow_right_altČítať článok 
     
  
    
        
    
        
        
        
        
        
            
                
            
            Reštaurácia Jozef II. sa prezentuje najmä používaním vlastných surovín. Viete, čo to znamená?
            arrow_right_altČítať článok 
     
  
    
         
        
          
 
Kvalitný informačný systém je základom pre dobre fungujúcu firmu. Veľmi oceňujem, že každý mesiac pribúdajú nové funkcionality, ktoré zjednodušujú prácu našim zamestnancom, myslia na našich zákazníkov a pomáhajú nám mať reštauráciu pod kontrolou.
- MERITTO, Rajecké Teplice
 
 
 
 
Ďalší používatelia (výber)