Checklist na stiahnutie: Na čo myslieť pred otvorením kaviarne query_builder 23. júna 2022 Pred otvorením kaviarne treba mať na pamäti viacero náležitostí, ktoré sú dôležité pre jej bezproblémové a úspešné prevádzkovanie. Zhŕňame ich pre vás v checkliste. arrow_right_altČítať článok
Prečo využívať vernostné systémy v tandeme s objednávaním jedla online? query_builder 09. júna 2022 Zatiaľ čo niektorí podnikatelia nedajú na vernostné systémy dopustiť, iní sú voči nim skeptickí. Prečo sa oplatia, ak ponúkate možnosť objednávania jedla online? arrow_right_altČítať článok
Rozhovor s Petrom Holubom: „Páči sa mi, keď si ľudia môžu sami objednať“ query_builder 14. apríla 2022 O gastropodnikaní a vedení reštauračnej prevádzky sme sa porozprávali s majiteľom podniku Hotel u Holubů, pod krídla ktorého spadá aj vlastný pivovar. arrow_right_altČítať článok
Oplatí sa online objednávanie s donáškou pod vlastnou značkou? query_builder 07. apríla 2022 Online objednávanie s donáškou cez vlastný e-shop alebo využívanie sprostredkovateľského portálu? Predostrieme vám tie najzásadnejšie plusy i mínusy možných riešení. arrow_right_altČítať článok
Ako získať viac objednávok na rozvoz jedál query_builder 14. novembra 2018 Hľadáte spôsob, ako získať viac objednávok na rozvoz jedál, ale zároveň to zvládnuť jednoducho a s prehľadom? ... bez IT odborníkov, bez komplikovaných zmlúv a bez finančne zaťažujúcich provízií? arrow_right_altČítať článok
Tlač výdajových lístkov zavedie v prevádzke poriadok query_builder 30. marca 2022 Mnohé problémy dokáže vašej prevádzke vyriešiť komplexný bufetový systém a jeho efektívne funkcionality, akou je aj tlač výdajových lístkov. arrow_right_altČítať článok
Infografika: Čo by ste mali vedieť o čaji? query_builder 10. marca 2022 Čaj je po celom svete obľúbený nápoj, ktorý dokáže v zime zahriať a v lete osviežiť. Hlavnou zložkou na jeho výrobu sú listy čínskeho čajovníka. Čo ďalšie by ste o ňom mali vedieť? arrow_right_altČítať článok
Prepojte reštauračný systém a donášku s prepravnými spoločnosťami query_builder 08. marca 2022 Ako môže gastropodnik vyriešiť donášku jedla po logistickej stránke? Jednou z možností je využitie služieb kuriérskych a prepravných spoločností. arrow_right_altČítať článok
SERIÁL o káve: Obľúbené kávové nápoje – klasické aj alkoholické query_builder 03. marca 2022 Jedným z benefitov kávy je, že sa dá pripraviť na viacero spôsobov. Vďaka tomu dokáže ulahodiť širokému spektru ľudí. Aké sú obľúbené spôsoby prípravy kávy? arrow_right_altČítať článok
5 tipov na zlepšenie donáškovej služby query_builder 28. júla 2019 Pýtate sa, ako zlepšiť donáškovú službu? Prečítajte si zopár tipov. arrow_right_altČítať článok
5 tipov, ako nadizajnovať jedálny lístok, a vzory na stiahnutie query_builder 01. marca 2022 Jedálny lístok je viac ako zoznam jedál, ktoré má reštaurácia v ponuke. Je schopný komunikovať identitu reštaurácie a zvyšovať zisk. Ako ho teda nadizajnovať? arrow_right_altČítať článok
Ako vyťažiť z dopravy zadarmo vyššie tržby? query_builder 24. februára 2022 Doprava zadarmo môže evokovať dobrovoľné vzdávanie sa možného zárobku. Je to však efektívny marketingový nástroj, ktorý môže priniesť podniku vyššie tržby. arrow_right_altČítať článok
Infografika: Čo by ste mali vedieť o pive? query_builder 18. februára 2022 Pivo, známe aj ako zlatý mok, je nápoj obľúbený naprieč celým svetom. Ľudia si ho vo všeobecnosti najradšej vychutnávajú vychladené počas horúcich dní. Čo by ste o ňom mali vedieť? arrow_right_altČítať článok
Rozhovor s Michalom Hamom: „iKelp ma nadchol tým, že je na cloude“ query_builder 16. februára 2022 Podnikanie nie je vôbec ľahké a je obdivuhodné, keď sa reštauračná prevádzka dokáže držať na tom istom mieste dlhé roky. Takou je aj tá, ktorú vedie Michal Hama. arrow_right_altČítať článok
Prepojte reštauračný systém a donášku s prepravnými spoločnosťami query_builder 08. marca 2022 Ako môže gastropodnik vyriešiť donášku jedla po logistickej stránke? Jednou z možností je využitie služieb kuriérskych a prepravných spoločností. arrow_right_altČítať článok