SERIÁL o našich inováciách: Bluetooth tlačiarne pre moderné podnikanie

Keďže v našej spoločnosti si veľmi dobre uvedomujeme význam slovného spojenia „nezaspať na vavrínoch“, snažíme sa robiť všetko preto, aby sme neustále napredovali a inovovali. Ale prečo to robíme? Aby boli naše riešenia lacnejšie, jednoduchšie na používanie a zároveň poskytovali viac užívateľských funkcií. V súvislosti s tým nás náramne teší, že máme pre vás opäť niečo, čo vám pomôže v podnikaní. Vďaka integrácii Bluetooth tlačiarní získate mobilitu – prekvapivo za málo peňazí. V nasledujúcich riadkoch si vysvetlíme prečo.

Prečo integrovať Bluetooth tlačiarne do moderného podnikania?

Ak používate aplikáciu v mobile ako virtuálny platobný terminál a potrebujete zákazníkovi vytlačiť potvrdenie o transakcii, musíte disponovať tlačiarňou. Mobil ju totiž integrovanú nemá a vy prirodzene nemôžete zákazníka nútiť do elektronickej účtenky. A práve v takomto prípade sa javí ako najlepšia možnosť Bluetooth tlačiareň.

„V prípade použitia mobilu ako elektronickej evidencie tržieb alebo virtuálneho platobného terminálu potrebujete mobil dovybaviť tlačiarňou – ideálne malou a ľahkou, ktorá bude zároveň mobilná a jednoducho spratná do vrecka. A presne takou je Bluetooth tlačiareň. Takouto kombináciou sa vyhnete drahým špecializovaným zariadeniam s náročným servisom. Naopak, zachováte si jednoduchosť, nízku cenu a vďaka mobilnému telefónu aj lacný servis,“ predostiera iný pohľad na celú záležitosť konateľ spoločnosti Abiset, Ing. Jaroslav Orgoň.

Upozornenie: V prípade Slovenskej republiky a eKasa legislatívy nemôžete takúto tlačiareň použiť na tlač účteniek. Ale viete ju efektívne používať na tlač potvrdení z platobného terminálu. V Českej republike dokážete Bluetooth tlačiareň použiť aj v rámci elektronickej evidencie tržieb.

Výhody Bluetooth tlačiarní v skratke:

  • Sú malé, ľahké a vojdú sa do vrecka.
  • Vďaka ich rozmerom a praktickosti ich ocenia najmä čašníci.
  • Predstavujú nízku počiatočnú investíciu (spoľahlivú Bluetooth tlačiareň kúpite už zhruba za 50 až 100 EUR).
  • Na Slovensku ich môžete používať na tlač potvrdení z platobného terminálu.
  • V Česku ich viete používať aj v rámci elektronickej evidencie tržieb na vytlačenie účtenky.

Záverečný rezultát

Na základe predošlých riadkov musí byť ihneď každému jasné, že Bluetooth tlačiarne môžu vniesť do reštauračného biznisu nesporné výhody. Z nášho pohľadu je preto absolútne namieste tvrdenie, že v kombinácii s vhodne zvolenými aplikáciami a softvérmi sú fantastickou inováciou pre moderné podnikanie.

„Spojením mobilného platobného terminálu s Bluetooth tlačiarňou dostanete na Slovensku aj v Česku plnohodnotný platobný terminál, ktorý sa vám vojde doslova a do písmena do vrecka. Navyše, v Českej republike vám takáto kombinácia postačí na vytlačenie EET účtenky. Naša aplikácia totiž priamo komunikuje s finančnou správou, a účtenku, prípadne aj potvrdenku o platbe kartou vytlačí na Bluetooth tlačiarni. Jej hlavný benefit spočíva v lacnom riešení, ktoré eliminuje potrebu kúpy drahého špecializovaného zariadenia s náročným a nákladným servisom,“ dodáva pán Orgoň.

Write by Author / Vytvorené by
Besteron VISA, MasterCard