Vaša prevádzka v telefóne

Každý jeden majiteľ alebo prevádzkar reštaurácie, krčmy, baru, kaviarne alebo akéhokoľvek iného typu gastroprevádzky vám povie, že jeho podnik je preňho ako dieťa. Ako malé dieťa, ktoré prináša radosť, ale potrebuje aj každodennú starostlivosť.

No venovať sa prevádzke 12 až 15 hodín denne, 365 dní v roku nie je med lízať. Vyžaduje si to nielen množstvo fyzických síl, ale predovšetkým obrovskú dávku psychickej odolnosti. Čo teda spraviť, aby ste sa nestali otrokom vlastného podnikania? Riešením môže byť riadenie prevádzky prostredníctvom mobilu.

Viac očí viac vidí

Hovorieva sa, že keď nie je kocúr doma, myši majú hody. V gastrobiznise to platí stopercentne. Veď čo poteší vašich zamestnancov viac, než vaša neprítomnosť? Tú dokážu okamžite „speňažiť“ vo svoj prospech. Stačí im na to chvíľka vašej neprítomnosti a môžu predať jedlo bez bločku alebo fľašu alkoholu, ktorú potom dokúpia a vrátia naspäť do zásob. Toto je len názorný príklad, pretože možností je oveľa viac.

Dobrým riešením pre vašu neprítomnosť je prítomnosť kamier. Kúpte kamery, rozvešajte ich po prevádzke a „prepojte“ s mobilom. Budete si tak môcť pozrieť naživo, čo sa deje v prevádzke, nech sa nachádzate kdekoľvek a v akomkoľvek čase. Jedinou podmienkou je, aby ste boli pripojení na internet. Samozrejmosťou je aj prezeranie záznamov, ak sa vám niečo nebude pozdávať. Kamery síce nie sú „všeliekom“ na túto neresť zamestnancov, ale výrazne ich od toho odradia.

restauracia-v-telefone

Už viac nebudete musieť počítať

Začínate ráno s tým, že musíte ísť do prevádzky skontrolovať stav zásob, aby ste vedeli, čo chýba a mohli to ísť dokúpiť? Zisťujete to prácnou fyzickou kontrolou skladu so zošitom a perom v ruke? Takáto kontrola je časovo náročná, a to ešte netreba zabúdať na cestu do prevádzky. Potom sa nemôžete čudovať, že vo svojom podniku trávite viac času, než by ste chceli.

No viete to ľahko zmeniť. S aplikáciou iKelp POS Mobile, ktorá je špeciálne prispôsobená potrebám v gastronómii, ušetríte mnoho času. Táto aplikácia vám umožní vykonať kontrolu skladu online cez telefón bez toho, aby ste museli čo i len nohu z postele vytiahnuť. Celá inventúra skladu je rýchla, jednoduchá a lacná. Všetko, čo k tomu potrebujete, je mobil a internetové pripojenie. Už nikdy tak nebudete musieť utekať do prevádzky kvôli tomu, aby ste zistili, či niečo nechýba.

Všetko dôležité máte pod palcom so vzdialeným prístupom

Čaro homeoffice je v tom, že človek môže pracovať nerušene z pohodlia domova bez toho, aby ho niekto otravoval. Vďaka aplikácii iKelp POS Mobile tak budete môcť pracovať už aj vy. No nemusí to byť len z domu, ale odkiaľkoľvek. Stačí, aby ste boli pripojení na internet – a ste v bezprostrednom kontakte s vašou prevádzkou.

Na diaľku môžete vykonávať všetky potrebné nastavenia, kontrolovať tržby či analyzovať štatistiky predaja. A keď dostanete nejaký nápad, môžete ho okamžite realizovať. Už nebudete musieť volať svojim zamestnancom a pýtať sa ich obligátne otázky typu: „Ako to ide? Koľko je ľudí? Aká je tržba?“ A nestane sa vám ani to, že vás bude niekto zdržiavať počas práce, pretože budete doma alebo hocikde inde, no nie v prevádzke.

Čas, to nie sú len peniaze. Čas je predovšetkým vzácny a je škoda, aby ste ním mrhali len tak, ak nemusíte. Vaša prevádzke v telefóne to vyrieši.

Write by Author / Vytvorené by
Besteron VISA, MasterCard