Zoradiť podľa:
Počet položiek: 38
Peter Kalina, majiteľ troch gastroprevádzok v Bratislave, sa s nami podelil o cenné skúsenosti a postrehy z ich riadenia najmä po technickej stránke. Viac...
Ako získať investora, ktorý prinesie do vášho podniku presne to, čo potrebujete? Ponúkame vám päť tipov, ktoré vám môžu pomôcť nájsť strategického partnera. Viac...
Cenotvorba môže byť v súčasnom dynamickom obchodnom prostredí rozhodujúca pre úspech podnikania. Ceny ovplyvňujú vašu ziskovosť aj konkurencieschopnosť na trhu. Viac...
Stánkový predaj je atraktívny ako pre začínajúcich podnikateľov, tak aj pre skúsených predajcov. Čo zahŕňa a na čo by ste mali myslieť, ak sa preň rozhodnete? Viac...
Ako podporiť predaj obchodu pomocou vizuálneho merchandisingu? 10 trendov a tipov z praxe na prezentáciu tovaru, vzhľad predajne a dobrý pocit z nákupu. Viac...
Na zjednodušenie a urýchlenie procesov sa využívajú rôzne nástroje. Dnes sa bližšie pozrieme na čiarové kódy a na to, ako ich môžete využiť vo svojom podniku. Viac...
Rozmýšľate nad tým, v čom podnikať, no nie a nie dostať dobrý nápad? Ponúkame vám niekoľko podnikateľských tipov. Možno vás niektorý z nich inšpiruje. Viac...
Dobrý zákaznícky servis sa začína ešte pred nákupom. Nejde len o to, ako rýchlo zdvihnete telefón na zákazníckej linke alebo ako rýchlo odpoviete na e-mail. Viac...
Butiky dnes bojujú s veľkou konkurenciou. Snívate o vlastnom? V tom prípade vám padnú naše tipy, ako si otvoriť obchod s oblečením, jednoznačne vhod. Viac...
Nároky zákazníkov sú čoraz vyššie, nákupné správanie sa mení, technológie sa neustále vyvíjajú a konkurencia v podnikaní je veľká. Čo robiť, aby ste obstáli? Viac...
S konateľom fastfoodu Bombay Express sme sa porozprávali o technológiách, ktoré využívajú v prevádzkach, čím sa uľahčuje život personálu i zákazníkom. Viac...
V mnohých prípadoch zákazníci uprednostňujú pred online nakupovaním osobnú návštevu prevádzky. Viete, čo by im mohlo vo vašom obchode prekážať? Viac...
Spoločnosť s ručením obmedzeným je u nás jednou z najčastejších foriem podnikania. Chcete si založiť s. r. o. aj vy? Prečítajte si, čo vás na tejto ceste čaká. Viac...
Jakub Vodárek je majiteľom agentúry Vše pro akci a bistra Tož Tacos. Porozprávali sme sa s ním o jeho podnikaní, zákazníkoch, ako aj o systéme iKelp POS Mobile. Viac...
Aké sú skutočné výhody ponúkania zliav a prečo ich zákazníci tak milujú? A ako robiť zľavy tak, aby priniesli úžitok nielen vašim zákazníkom, ale aj vám? Viac...
Môžete ponúkať kvalitný tovar a skvelé služby, no to vám úspech rozhodne negarantuje. Ako prilákať zákazníkov do vášho obchodu a motivovať ich k návratu? Viac...
Podnikáte v službách? Ponúkajte zákazníkom aj produkty, ktoré súvisia s vašimi službami. Z predaja tovaru totiž môžete veľmi pekne profitovať. A nielen to. Viac...
Zakladáte obchod? S tým sa spája kúpa či prenájom priestoru. Výber nepodceňujte, miesto totiž môže rozhodovať o tom, či bude vaše podnikanie úspešné. Viac...
Chystáte sa otvoriť si prevádzku? Bez pokladničného systému – hardvéru a softvéru – sa nezaobídete. Nemusíte ho však kupovať, môžete si ho výhodne prenajať. Viac...
Začínate s podnikaním a chcete si založiť živnosť? Čo by ste mali vedieť o tejto forme podnikania a ako ju založiť či už osobne, alebo cez internet? Viac...
Rodinnú pizzeriu Fragolino Ristorante charakterizuje láska k talianskej kuchyni a dobrému vínu. O tom, čo ponúka zákazníkom, sme sa porozprávali s jej majiteľom. Viac...
Ako o sebe sami tvrdia, nie sú iba obyčajný street food. Reč je o podniku Butcher's Bits, o ktorom sme sa porozprávali s jeho majiteľom Borisom Halajom. Viac...
O gastropodnikaní a vedení reštauračnej prevádzky sme sa porozprávali s majiteľom podniku Hotel u Holubů, pod krídla ktorého spadá aj vlastný pivovar. Viac...
Podnikanie nie je vôbec ľahké a je obdivuhodné, keď sa reštauračná prevádzka dokáže držať na tom istom mieste dlhé roky. Takou je aj tá, ktorú vedie Michal Hama. Viac...
Vietnamská reštaurácia Sen Viet kladie dôraz na kvalitné jedlo aj dobrý prístup k zákazníkom. O tom, čo je pre ňu typické, sme sa porozprávali s jej majiteľom. Viac...
Spoluzakladateľka obľúbených indických reštaurácií Ocean Spice Monika Ježková nám ochotne odpovedala na otázky spojené s jej podnikaním v gastrosegmente. Viac...
Porozprávali sme sa s Alexandrom Szakácsom, ktorý pod značkou Bonté úspešne vedie vlastnú pražiareň kávy a reštauračno-kaviarenské zariadenia v 10 slovenských mestách. Viac...
Zákazníci chcú dobré služby, výborné jedlo za rozumnú cenu a nečakať dlho. Ako na to? Viac...
Starostlivosť o reštauračné zariadenie nie je žiadna prechádzka ružovou záhradou. Tobôž nie, keď je prevádzok viac. Svoje by o tom bezpochyby vedela rozprávať pani Dominika Tvrdoňová, ktorá má na starosti hneď 3 reštauračné zariadenia. Viac...
Nájsť kvalitné potraviny v supermarketoch či iných obchodných reťazcoch je porovnateľné s hľadaním ihly v kope sena. Verte či nie, Senica takúto možnosť ponúka. Viac...
Besteron VISA, MasterCard