|
Peter Kalina, majiteľ troch gastroprevádzok v Bratislave, sa s nami podelil o cenné skúsenosti a postrehy z ich riadenia najmä po technickej stránke.
Viac...
|
|
Ako získať investora, ktorý prinesie do vášho podniku presne to, čo potrebujete? Ponúkame vám päť tipov, ktoré vám môžu pomôcť nájsť strategického partnera.
Viac...
|
|
Cenotvorba môže byť v súčasnom dynamickom obchodnom prostredí rozhodujúca pre úspech podnikania. Ceny ovplyvňujú vašu ziskovosť aj konkurencieschopnosť na trhu.
Viac...
|
|
Stánkový predaj je atraktívny ako pre začínajúcich podnikateľov, tak aj pre skúsených predajcov. Čo zahŕňa a na čo by ste mali myslieť, ak sa preň rozhodnete?
Viac...
|
|
Ako podporiť predaj obchodu pomocou vizuálneho merchandisingu? 10 trendov a tipov z praxe na prezentáciu tovaru, vzhľad predajne a dobrý pocit z nákupu.
Viac...
|
|
Na zjednodušenie a urýchlenie procesov sa využívajú rôzne nástroje. Dnes sa bližšie pozrieme na čiarové kódy a na to, ako ich môžete využiť vo svojom podniku.
Viac...
|
|
Rozmýšľate nad tým, v čom podnikať, no nie a nie dostať dobrý nápad? Ponúkame vám niekoľko podnikateľských tipov. Možno vás niektorý z nich inšpiruje.
Viac...
|
|
Dobrý zákaznícky servis sa začína ešte pred nákupom. Nejde len o to, ako rýchlo zdvihnete telefón na zákazníckej linke alebo ako rýchlo odpoviete na e-mail.
Viac...
|
|
Butiky dnes bojujú s veľkou konkurenciou. Snívate o vlastnom? V tom prípade vám padnú naše tipy, ako si otvoriť obchod s oblečením, jednoznačne vhod.
Viac...
|
|
Nároky zákazníkov sú čoraz vyššie, nákupné správanie sa mení, technológie sa neustále vyvíjajú a konkurencia v podnikaní je veľká. Čo robiť, aby ste obstáli?
Viac...
|
|
S konateľom fastfoodu Bombay Express sme sa porozprávali o technológiách, ktoré využívajú v prevádzkach, čím sa uľahčuje život personálu i zákazníkom.
Viac...
|
|
V mnohých prípadoch zákazníci uprednostňujú pred online nakupovaním osobnú návštevu prevádzky. Viete, čo by im mohlo vo vašom obchode prekážať?
Viac...
|
|
Spoločnosť s ručením obmedzeným je u nás jednou z najčastejších foriem podnikania. Chcete si založiť s. r. o. aj vy? Prečítajte si, čo vás na tejto ceste čaká.
Viac...
|
|
Jakub Vodárek je majiteľom agentúry Vše pro akci a bistra Tož Tacos. Porozprávali sme sa s ním o jeho podnikaní, zákazníkoch, ako aj o systéme iKelp POS Mobile.
Viac...
|
|
Aké sú skutočné výhody ponúkania zliav a prečo ich zákazníci tak milujú? A ako robiť zľavy tak, aby priniesli úžitok nielen vašim zákazníkom, ale aj vám?
Viac...
|
|
Môžete ponúkať kvalitný tovar a skvelé služby, no to vám úspech rozhodne negarantuje. Ako prilákať zákazníkov do vášho obchodu a motivovať ich k návratu?
Viac...
|
|
Podnikáte v službách? Ponúkajte zákazníkom aj produkty, ktoré súvisia s vašimi službami. Z predaja tovaru totiž môžete veľmi pekne profitovať. A nielen to.
Viac...
|
|
Zakladáte obchod? S tým sa spája kúpa či prenájom priestoru. Výber nepodceňujte, miesto totiž môže rozhodovať o tom, či bude vaše podnikanie úspešné.
Viac...
|
|
Chystáte sa otvoriť si prevádzku? Bez pokladničného systému – hardvéru a softvéru – sa nezaobídete. Nemusíte ho však kupovať, môžete si ho výhodne prenajať.
Viac...
|
|
Začínate s podnikaním a chcete si založiť živnosť? Čo by ste mali vedieť o tejto forme podnikania a ako ju založiť či už osobne, alebo cez internet?
Viac...
|
|
Rodinnú pizzeriu Fragolino Ristorante charakterizuje láska k talianskej kuchyni a dobrému vínu. O tom, čo ponúka zákazníkom, sme sa porozprávali s jej majiteľom.
Viac...
|
|
Ako o sebe sami tvrdia, nie sú iba obyčajný street food. Reč je o podniku Butcher's Bits, o ktorom sme sa porozprávali s jeho majiteľom Borisom Halajom.
Viac...
|
|
O gastropodnikaní a vedení reštauračnej prevádzky sme sa porozprávali s majiteľom podniku Hotel u Holubů, pod krídla ktorého spadá aj vlastný pivovar.
Viac...
|
|
Podnikanie nie je vôbec ľahké a je obdivuhodné, keď sa reštauračná prevádzka dokáže držať na tom istom mieste dlhé roky. Takou je aj tá, ktorú vedie Michal Hama.
Viac...
|
|
Vietnamská reštaurácia Sen Viet kladie dôraz na kvalitné jedlo aj dobrý prístup k zákazníkom. O tom, čo je pre ňu typické, sme sa porozprávali s jej majiteľom.
Viac...
|
|
Spoluzakladateľka obľúbených indických reštaurácií Ocean Spice Monika Ježková nám ochotne odpovedala na otázky spojené s jej podnikaním v gastrosegmente.
Viac...
|
|
Porozprávali sme sa s Alexandrom Szakácsom, ktorý pod značkou Bonté úspešne vedie vlastnú pražiareň kávy a reštauračno-kaviarenské zariadenia v 10 slovenských mestách.
Viac...
|
|
Zákazníci chcú dobré služby, výborné jedlo za rozumnú cenu a nečakať dlho. Ako na to?
Viac...
|
|
Starostlivosť o reštauračné zariadenie nie je žiadna prechádzka ružovou záhradou. Tobôž nie, keď je prevádzok viac. Svoje by o tom bezpochyby vedela rozprávať pani Dominika Tvrdoňová, ktorá má na starosti hneď 3 reštauračné zariadenia.
Viac...
|
|
Nájsť kvalitné potraviny v supermarketoch či iných obchodných reťazcoch je porovnateľné s hľadaním ihly v kope sena. Verte či nie, Senica takúto možnosť ponúka.
Viac...
|