SERIÁL pre používateľov iKelp POS Mobile: Dajte zelenú zľavám, akciám a kupónom

Pred nejakým časom sme vám prostredníctvom nášho praktického „mini seriálu“ o iKelp POS Mobile predostreli hneď niekoľko dôvodov, prečo používať Inteligentný stôl, resp. zopár rád, ako ušetriť čas a zároveň zvýšiť tržby. Dnes sa na vás obraciame s jednoduchým odporúčaním – dajte zelenú zľavám, akciám a kupónom. Prečo?

Zamysleli ste sa niekedy nad možnosťou spolupráce so zľavovým portálom? Máme na mysli taký druh kooperácie, v rámci ktorej ponúka zľavový portál najrôznejšie zľavy, akcie a kupóny v mene reštaurácie či kaviarne, pričom zúčastnená prevádzka odvádza danému webu nemalú províziu. Kam tým smerujeme?

Prečo by ste mali ponúkať zľavy, akcie a kupóny prostredníctvom niekoho? Navyše s províziou, resp. s poplatkom za sprostredkovanie.

Zľavy, akcie a kupóny zvládnete aj svojpomocne!

Cesta za prosperujúcim a fungujúcim podnikom

Určite nám dáte za pravdu, keď prehlásime, že vybudovať prosperujúci a fungujúci podnik je takpovediac beh na dlhú trať. Budovanie stálej klientely či doslova a do písmena každodenné „rozdávanie dôvodov“, prečo navštíviť práve vašu prevádzku – to sa neudeje za jednu noc. Aby ste však tomu čo najviac dopomohli, potrebujete vyťažiť z vášho systému iKelp POS Mobile čo najviac.

Vedeli ste, že v rámci používania iKelp POS Mobile dokážete efektívne zautomatizovať aj také procesy, akými sú napríklad vyššie zmieňované zľavy, akcie a kupóny? Navyše, nepotrebujete k tomu pomoc zľavových portálov, ktorým by ste odvádzali nemalé poplatky a provízie. Zvládnete to aj svojpomocne!

Nalejme si čistého vína. Púšťať sa do ručného, resp. nešťastne „papierikového“ evidovania premakaných zliav, akcií a kupónov, by bolo skôr podnikateľskou samovraždou, než prospešnou aktivitou. Keď si to prenesieme napríklad na kupóny, nemôžeme opomenúť skutočnosť, že musí dôjsť k ich vydaniu, evidovaniu a spracovávaniu, pričom každý kupón musí mať svoje unikátne ID.

Okrem toho všetkého, potrebujete ich k zákazníkom nejakým spôsobom doručovať a zároveň musíte ustriehnuť, aby nedošlo k ich zneužívaniu. Žijeme totiž vo veľmi vynaliezavej dobe... A teraz si predstavte, že by ste mali toto všetko zastrešovať manuálne...

zlavy-akcie-kupony

Prizvite si na pomoc váš iKelp POS Mobile

Čo tým získate?

Jednou z mnohých výhod všestranne užitočného softvéru iKelp POS Mobile je aj možnosť zautomatizovania zliav, akcií a kupónov, ktorú svojim používateľom, VÁM, ponúka. Lepšie povedané, ide o komplexnú automatizáciu zliav, akcií a kupónov s cieľom pritiahnuť nových zákazníkov, udržať si stálych zákazníkov a zvýšiť tržby. To všetko môžete získať používaním automatizovaných vychytávok.

Ako to môže vyzerať v praxi?

Príklad č. 1

Predstavte si, že vďaka evidencii vášho šikovného softvéru viete, že vo vašej pizzerii najčastejšie pozostáva objednávka z dvoch kusov pizze v hodnote cca 8 EUR. Čo keby ste si nastavili automatickú zľavu, v rámci ktorej by bola tretia pizza za polovičnú cenu? Zdvihnete tak výšku priemernej objednávky z 8 na 10 EUR. Možnosťou je napríklad aj doprava zadarmo pri online objednaní tretej pizze.

Príklad č. 2

Pizzeria sa vás netýka? Žiaden problém – zľavu na báze podobného princípu dokážete využiť aj v kaviarni. Dajme tomu, že najčastejšie vystavujete účtenku na 2 kávy a jednu vodu v celkovej hodnote približne 6 EUR. Čo, keby ste u vás zaviedli pri takejto objednávke automatickú zľavu na 2 dezerty v zmysle 1 + 1 zadarmo? Ich hodnota by sa mohla pohybovať na úrovni 4 EUR, no vy by ste ich ponúkali za polovicu. Z pravidelnej 6-eurovej objednávky by sa razom stala 8-eurová.

Príklad č. 3

Vyššie zmieňovaná automatická akcia na pizzu sa dá aplikovať aj na webové objednávky (nielen v rámci dopravy zadarmo). Čo sa týka vašich internetových zákazníkov a s nimi súvisiacim online objednávaním, môžete im ponúknuť ako odmenu za registráciu napríklad zľavový kupón na prvý nákup. Takýmto spôsobom ich nielenže motivujete k jednorazovému nákupu, ale získate tiež ďalší cenný kontakt do vašej databázy, ktorý môže pre vás v budúcnosti znamenať ďalšie zvýšenie tržieb. Áno, aj toto všetko dokáže zautomatizovať váš systém iKelp POS Mobile.

Zhrnutie

Zdá sa vám to všetko príliš komplikované a nerealizovateľné? Myslíte si, že nemáte na to dostatok času? Majte na pamäti, že váš inteligentný softvér iKelp POS Mobile to zvládne všetko za vás – a to doslova a do písmena. Väčšina typov akcií totiž funguje plne automaticky, takže ich hravo na pár klikov zvládne spustiť aj niekto, kto sa s modernými technológiami príliš nekamaráti. V konečnom dôsledku si zjednodušíte a zefektívnite prácu, zvýšite vaše tržby a zároveň znížite náklady.

  • Jednoduchšia a efektívnejšia práca – odbremeníte váš personál od manuálnej evidencie zliav, akcií a kupónov.
  • Vyššie tržby – zvýšite priemerné hodnoty vašich objednávok.
  • Nižšie náklady – ušetríte financie, ktoré by ste uvoľňovali napríklad zľavovým portálom.

A v neposlednom rade, využívaním funkcií systému iKelp POS Mobile nielenže získate nových zákazníkov, ale udržíte si aj tých stálych. Tak, na čo ešte čakáte? Vykročme spolu za prosperujúcim a fungujúcim podnikom.

Write by Author / Vytvorené by
Besteron VISA, MasterCard