SERIÁL Obedové menu: Inteligentný stôl ako samostatná vychytávka na zverejnenie obedového menu

Ak sa rozhodnete podnikať v gastrobiznise, musíte sa obrniť trpezlivosťou. Pretože viesť podnik, ktorý bude konkurencieschopný, obľúbený u zákazníkov a úspešný, nie je vôbec jednoduché. Musíte do neho investovať – nielen peniaze, ale aj svoj čas, myšlienky a nápady.

Pečené holuby z neba nikomu nepadajú, je dôležité sa skutočne snažiť a predovšetkým nebáť sa nových výziev. Žijeme v dobe technológií, tak prečo ich nevyužiť vo svoj prospech? Aj podnikanie v gastre sa posúva vpred míľovými krokmi. A mnoho majiteľov a prevádzkarov reštaurácií už prišlo na to, že kvalitný reštauračný systém im uľahčí chod podniku.

Dokáže zastrešiť sklad, pokladňu, donášku, dokonca ho možno využívať ako marketingový nástroj. A zároveň uľahčuje prácu čašníkom. Napríklad súčasťou reštauračného systému iKelp POS Mobile je aj funkcia Inteligentný stôl, ktorá je pre čašníkov, ale aj pre hostí „darom z neba“.

Inteligentný stôl – jednoduchý, funkčný, užitočný

Inteligentný stôl funguje naozaj jednoducho. Z pohľadu zákazníka – hosť si mobilom zosníma QR kód na stole, vďaka čomu získa nástroj na privolanie čašníka, objednanie, zaplatenie či dokonca hodnotenie obsluhy. Na druhej strane zase čašníci môžu efektívne využívať svoj čas – neobiehajú všetky stoly, ale idú tam, kde ich hosť potrebuje.

K výhodám Inteligentného stola určite patrí:

  • Už spomenutá efektívnosť. Čašníci nabehajú menej kilometrov, lebo obsluhujú zákazníkov, ktorí si ich privolajú. Nezdržiavajú sa pri stoloch, pri ktorých hosť nepotrebuje poradiť, prípadne si objedná sám prostredníctvom Inteligentného stola.
  • Možnosť dobitia kreditu a využívanie virtuálnej peňaženky. Zákazníci si majú možnosť dobiť kredit, z ktorého sa uhrádzajú všetky ich objednávky. Dobíjanie kreditu je skvelé riešenie pre stálych zákazníkov. Bonusové dobitie zase môžete využiť na prilákanie nových hostí. Štatisticky – zákazník, ktorý platí kartou alebo dobitým kreditom, je ochotný zaplatiť za jeden nákup viac. Prečo to nevyužiť?
  • Možnosť registrácie hostí, ktorí vedia získavať rôzne kupóny, body alebo aj iné vernostné zľavy. A vy tak získate cenný kontakt do vašej databázy zákazníkov.
  • Objednávanie prostredníctvom Inteligentného stola je pre mnohých moderné a zaujímavé. Využite to vo svoj prospech – takýmto spôsobom ponúkajte špeciality, zákusky a iné dobroty. Milo vás prekvapí, čo všetko si hostia dokážu na jedno posedenie objednať.
  • Chystáte sa rozdeľovať prémie alebo odmeny pre zamestnancov? Vďaka hodnoteniu obsluhy to zvládnete ľavou zadnou.
  • Využijete ho nielen vo veľkých reštauráciách, ale aj v menších podnikoch či kaviarňach.
  • Možnosť zverejnenia obedového menu prostredníctvom Inteligentného stola. Zabudnite na denné menu vytlačené na papieri a vložené do jedálneho lístka. Ponúkajte obedové menu atraktívnym spôsobom.

Práve prezentovanie obedového menu prostredníctvom Inteligentného stola predstavuje veľkú výhodu. Čašníci už zákazníkom nemusia vymenovávať, čo z obedového menu ešte máte a čo nie – zverejnená ponuka je vždy aktuálna. A nájdu ju vo svojom mobile. Zároveň si môžu pozrieť celý jedálny aj nápojový lístok, aj ponuku špecialít. Všetky informácie majú hneď poruke, stačí si objednať. A navyše, vaša akciová ponuka a marketing budú na hostí pôsobiť ako ďalší skrytý zamestnanec.

inteligentny-stol

Využitie Inteligentného stola na zverejnenie obedového menu je skvelou vychytávkou:

  • Šetríte náklady a čas, ktoré by ste vynaložili do vytvorenia obedového menu na papieri.
  • Prinášate vždy aktuálne obedové menu, ktoré si zákazník môže objednať na pár klikov.
  • Ponúkate menu atraktívnym a zaujímavým spôsobom.
  • Takáto prezentácia a objednávanie obedového menu sú bezpečné – zákazník nemusí siahať na jedálny lístok, zároveň sa minimalizuje aj kontakt hostí s obsluhou. Ak zákazník nechce, nemusí s personálom prehodiť ani slovo. Všetko od objednania až po zaplatenie vybaví prostredníctvom Inteligentného stola.

Zadaním týždenného obedového menu v aplikácii sa menu zverejní na viacerých miestach – na vašej webovej stránke, na Facebooku a aj prostredníctvom Inteligentného stola. Ak vám niečo z menu vypadne alebo nejakú dobrotu pridáte, zmena sa hneď prejaví na všetkých miestach, na ktorých ste menu zverejnili.

Všetci zákazníci tak majú vaše chutné obedové menu na dosah. Objednávajú si rýchlo, bezpečne a jednoducho. Aj o tom je moderné riadenie gastroprevádzky.

Write by Author / Vytvorené by
Besteron VISA, MasterCard