Podnikajte efektívne. Import dokladov vám ušetrí čas aj peniaze query_builder 06. apríla 2023 V súvislosti s evidenciou skladových zásob je veľmi užitočný automatický import dodávateľských dokladov do pokladničného systému. Ako pomáha podniku? arrow_right_altČítať článok
Vyberáte registračnú pokladňu a pokladničný systém pre vašu prevádzku? query_builder 04. apríla 2023 Plánujete otvorenie gastropodniku? V tom prípade vás čaká výber pokladne, resp. pokladničného systému. V článku vám stručne predstavujeme možnosti, ktoré máte k dispozícii. arrow_right_altČítať článok
Náklady na otvorenie kaviarne query_builder 31. marca 2023 Návod na prípravu kvalitnej kalkulácie nákladov na otvorenie a prevádzkovanie kaviarne. arrow_right_altČítať článok
Infografika: 10 vlastností a zručností dobrého čašníka query_builder 27. marca 2023 Schopný personál znamená pre reštauráciu polovicu úspechu. Aktívne totiž prispieva k bezproblémovému chodu a napredovaniu podniku. Čím by mal oplývať dobrý čašník? arrow_right_altČítať článok
Ako získať viac objednávok na rozvoz jedál query_builder 14. apríla 2022 Hľadáte spôsob, ako získať viac objednávok na rozvoz jedál, ale zároveň to zvládnuť jednoducho a s prehľadom? ... bez IT odborníkov, bez komplikovaných zmlúv a bez finančne zaťažujúcich provízií? arrow_right_altČítať článok
Ako zvýšiť obrátkovosť stola a vyťažiť tak vyššie tržby? query_builder 24. marca 2023 Jedným z efektívnych spôsobov, ako zvýšiť v reštaurácii tržby, je zvýšenie obrátkovosti jednotlivých stolov. V článku vám poradíme, ako to dosiahnuť. arrow_right_altČítať článok
6 výhod používania QR kódov na zobrazenie menu v reštaurácii query_builder 22. marca 2023 QR kódy sa dnes využívajú v rôznych sférach. Keď ide o reštauráciu, predstavujú skvelý spôsob jej modernizácie. Aké benefity môžu prinášať vašej prevádzke? arrow_right_altČítať článok
Ako si otvoriť reštauráciu bez toho, aby ste museli ihneď opustiť vašu aktuálnu prácu? query_builder 20. marca 2023 Ani vy nie ste zrodení na to, aby ste boli celý život zamestnancom? Drieme vo vás podnikateľský duch? Ak je vaším snom otvorenie reštaurácie, ste na správnom mieste. arrow_right_altČítať článok
Plnohodnotný mobilný čašník dokáže navýšiť vaše tržby query_builder 08. marca 2023 Čo keby sme vám povedali, že jednoduchou funkcionalitou môžete ušetriť vašej obsluhe kroky, zefektívniť ich prácu a prirodzene tak navýšiť aj vaše tržby? arrow_right_altČítať článok
5 tipov na zlepšenie donáškovej služby query_builder 07. mája 2022 Pýtate sa, ako zlepšiť donáškovú službu? Prečítajte si zopár tipov. arrow_right_altČítať článok
5 znakov, že váš POS systém je nedostačujúci query_builder 20. februára 2023 Dobrý systém vás odbremení od zbytočných úloh, kvôli ktorým ste nemali dostatok času na súkromný život. arrow_right_altČítať článok
Donáška a napojenie na externý systém: ako je to s ním a ako bez neho? query_builder 09. februára 2023 Pri donáške jedla si buď vezmete všetku zodpovednosť na svoje plecia, alebo časť z nej presuniete na externé systémy. Čo vám prináša jedno či druhé riešenie? arrow_right_altČítať článok
Michelinské hviezdičky nie sú len o kvalitnom jedle. Čo všetko musí byť v reštaurácii tip-top? query_builder 07. februára 2023 Michelinské hviezdičky predstavujú jedno z najprestížnejších ocenení, aké môže dostať reštaurácia a jej šéfkuchár. Ako vzniklo a za čo ho možno získať? arrow_right_altČítať článok
Otvorenie kaviarne. Ako to spraviť úspešne? query_builder 03. februára 2023 Podarilo sa nám zmapovať najčastejšie chyby majiteľov a prevádzkarov kaviarní. arrow_right_altČítať článok
Informujte zákazníka o stave objednávky či rozvoze jedla SMS správou query_builder 27. septembra 2022 Komunikácia so zákazníkom je dôležitá. Nasledujúce riadky vás presvedčia o tom, že aj obyčajná esemeska môže zákazníkovi dodať pocit istoty a výnimočnosti. arrow_right_altČítať článok