SERIÁL Inšpiratívne koncepty prevádzok: Tam, kde čaj chutí lepšie ako kdekoľvek inde query_builder 02. februára 2021 Ponoriť sa do vlastných myšlienok, zabudnúť na stres a hektiku bežného života... Láka vás táto predstava? arrow_right_altČítať článok
Sprievodca vytvorením jedálneho lístka do foodtrucku query_builder 13. novembra 2020 Je dôležité pripraviť takú ponuku jedál a nápojov, ktorá ľudí zaujme. Ako na to? arrow_right_altČítať článok
SERIÁL Inšpiratívne koncepty prevádzok: „Baby friendly“ kaviarne, ktoré sa oplatí navštíviť query_builder 23. júla 2020 Vychutnať si skvelú kávu, dopriať si chutný obed a zároveň nechať svoje deti vyblázniť? Možno to znie trochu utopicky, ale dnes je možné naozaj všetko. Len treba navštíviť tie správne miesta. arrow_right_altČítať článok
SERIÁL Inšpiratívne koncepty prevádzok: Doprajte si k dobrej káve aj skvelé raňajky query_builder 09. júla 2020 Stihnúť pripraviť raňajky aj kávu je stále väčším a väčším problémom pre čoraz viac ľudí. S riešením tohto problému prichádzajú raňajkové kaviarne. arrow_right_altČítať článok
Ako získať viac objednávok na rozvoz jedál query_builder 14. novembra 2018 Hľadáte spôsob, ako získať viac objednávok na rozvoz jedál, ale zároveň to zvládnuť jednoducho a s prehľadom? ... bez IT odborníkov, bez komplikovaných zmlúv a bez finančne zaťažujúcich provízií? arrow_right_altČítať článok
SERIÁL Inšpiratívne koncepty prevádzok: Keď sa láska ku káve spojí s láskou k zvieratám query_builder 01. apríla 2020 Predstavujeme vám niekoľko mačacích kaviarní, ktoré opusteným mačkám dali nový domov. arrow_right_altČítať článok
INFOGRAFIKA: Koncepty prevádzok, ktoré nepodliehajú módnym trendom query_builder 04. marca 2020 Vsaďte na istotu a vybavte prevádzku tak, že ju nebudete musieť meniť dlhé roky, no stále budete „in“. arrow_right_altČítať článok
SERIÁL Inšpiratívne koncepty prevádzok: Moderne a bez mäsa query_builder 21. januára 2020 Tieto reštaurácie a bistrá dlhodobo ukazujú, ako by mal vyzerať kreatívny, zdravý a chutný prístup k modernej gastronómii. arrow_right_altČítať článok
Tipy pre expertov: Vytvorte si ziskové menu v reštaurácii query_builder 07. januára 2020 Pokiaľ chcete napredovať a zožať úspech, nemôžete sa báť experimentovať. Práve táto zásada platí tiež pri tvorbe ziskového menu. arrow_right_altČítať článok
5 tipov na zlepšenie donáškovej služby query_builder 28. júla 2019 Pýtate sa, ako zlepšiť donáškovú službu? Prečítajte si zopár tipov. arrow_right_altČítať článok
Uviesť zoznam alergénov je vašou povinnosťou query_builder 20. augusta 2019 Povinnosť uviesť zoznam alergénov v reštauráciách a prevádzkach s občerstvením vychádza z nariadení Európskej únie. arrow_right_altČítať článok
Menu z čerstvých potravín? Ušetrite a podporte svoje okolie query_builder 28. júla 2019 Ako zabezpečiť neustály prístup k čerstvým surovinám, aby ste zároveň nemuseli platiť prehnané sumy za drahé farmárske produkty? arrow_right_altČítať článok