Vyše 19 rokov so stovkami úspešných klientov. Prečítajte si biznis rozhovory plné inšpirácií.
Prečítajte si inšpiratívny rozhovor s Alžbetou Jambrichovou z Chlieb a láska o podnikaní v gastro sektore.
arrow_right_altČítať článok
Peter Kalina, majiteľ troch gastroprevádzok v Bratislave, sa s nami podelil o cenné skúsenosti a postrehy z ich riadenia najmä po technickej stránke.
arrow_right_altČítať článok
S konateľom fastfoodu Bombay Express sme sa porozprávali o technológiách, ktoré využívajú v prevádzkach, čím sa uľahčuje život personálu i zákazníkom.
arrow_right_altČítať článok
Jakub Vodárek je majiteľom agentúry Vše pro akci a bistra Tož Tacos. Porozprávali sme sa s ním o jeho podnikaní, zákazníkoch, ako aj o systéme iKelp POS Mobile.
arrow_right_altČítať článok
Rodinnú pizzeriu Fragolino Ristorante charakterizuje láska k talianskej kuchyni a dobrému vínu. O tom, čo ponúka zákazníkom, sme sa porozprávali s jej majiteľom.
arrow_right_altČítať článok
Ako o sebe sami tvrdia, nie sú iba obyčajný street food. Reč je o podniku Butcher's Bits, o ktorom sme sa porozprávali s jeho majiteľom Borisom Halajom.
arrow_right_altČítať článok
O gastropodnikaní a vedení reštauračnej prevádzky sme sa porozprávali s majiteľom podniku Hotel u Holubů, pod krídla ktorého spadá aj vlastný pivovar.
arrow_right_altČítať článok
Podnikanie nie je vôbec ľahké a je obdivuhodné, keď sa reštauračná prevádzka dokáže držať na tom istom mieste dlhé roky. Takou je aj tá, ktorú vedie Michal Hama.
arrow_right_altČítať článok
Vietnamská reštaurácia Sen Viet kladie dôraz na kvalitné jedlo aj dobrý prístup k zákazníkom. O tom, čo je pre ňu typické, sme sa porozprávali s jej majiteľom.
arrow_right_altČítať článok
Spoluzakladateľka obľúbených indických reštaurácií Ocean Spice Monika Ježková nám ochotne odpovedala na otázky spojené s jej podnikaním v gastrosegmente.
arrow_right_altČítať článok
Porozprávali sme sa s Alexandrom Szakácsom, ktorý pod značkou Bonté úspešne vedie vlastnú pražiareň kávy a reštauračno-kaviarenské zariadenia v 10 slovenských mestách.
arrow_right_altČítať článok
Zákazníci chcú dobré služby, výborné jedlo za rozumnú cenu a nečakať dlho. Ako na to?
arrow_right_altČítať článok
Starostlivosť o reštauračné zariadenie nie je žiadna prechádzka ružovou záhradou. Tobôž nie, keď je prevádzok viac. Svoje by o tom bezpochyby vedela rozprávať pani Dominika Tvrdoňová, ktorá má na starosti hneď 3 reštauračné zariadenia.
arrow_right_altČítať článok
Nájsť kvalitné potraviny v supermarketoch či iných obchodných reťazcoch je porovnateľné s hľadaním ihly v kope sena. Verte či nie, Senica takúto možnosť ponúka.
arrow_right_altČítať článok
Reštaurácia Jozef II. sa prezentuje najmä používaním vlastných surovín. Viete, čo to znamená?
arrow_right_altČítať článok
Kvalitný informačný systém je základom pre dobre fungujúcu firmu. Veľmi oceňujem, že každý mesiac pribúdajú nové funkcionality, ktoré zjednodušujú prácu našim zamestnancom, myslia na našich zákazníkov a pomáhajú nám mať reštauráciu pod kontrolou.
- MERITTO, Rajecké Teplice
Ďalší používatelia (výber)